Mooie popsongs voor ieder moment

Warm akoestisch eigen geluid

Mijn repertoire bestaat uit mooie Nederlands- en Engelstalige popsongs van artiesten als Ed Sheeran, Simon and Garfunkel, Boudewijn de Groot, Beatles en Acda en de Munnik. Prachtige tijdloze songs die ik soms speel zoals ze bedoeld zijn maar soms ook in een onverwacht andere stijl aangepast aan het moment. Een rocknummer in een jazzy uitvoering, een balad in bossa nova stijl, verrassende uitvoeringen van de songs die u kent.

Ik treed zowel solo op als met een aantal vaste gastmuzikanten. Met hen heb ik een gevarieerd theaterprogramma waarmee we in kleine theaters staan. Het samenspel met een saxofonist, cajonspeler of contrabasist geeft weer andere mooie uitvoeringen van de songs.

RepertoireAanvraag

Foto van Johan Kruizinga gitaarspelend op het strand

Muziek maakt alles mooier

Of het nu gaat om een uitbundig huwelijksfeest, een intiem familiediner, een daverend bedrijfsfeest of een gezellige barbecue, wat de gelegenheid ook is, het wordt specialer met live muziek. De muziekkeuze wordt volledig afgestemd op de gelegenheid. Ook mijn rol bespreken we vooraf. Als troubadour rondlopend en dichtbij uw gasten, als performer op een podium of als sfeermaker op de achtergrond.

Ingetogen of het dak eraf

Akoestische gitaar en zang is bij uitstek geschikt om een ingetogen intieme sfeer te creëren. Maar de boel flink laten swingen kan ook! Een uitgekiend geluidsysteem zorgt ervoor dat mijn muziek overal goed hoorbaar is op een passend volume. Zodat u ook op feestvolume elkaar nog kunt verstaan.

Aanvraag

Nieuws

Foto Emile De Jong

Karavaan Alkmaar | 31 mei 2017

Op 7 april gaf  "De Karavaan"  in de oude leegstaande gevangenis Reigersborg in Alkmaar kleine stukjes van voorstellingen van wat we dit jaar van ze kunnen verwachten . Ik mocht hierbij de muziek voor … Lees meer >>

Optredens

Er zijn geen optredens gepland
Foto van Johan Kruizinga

Over mij

Mijn passie voor muziek maken en optreden stamt uit mijn vroege jeugd en ik voel me bevoorrecht dat ik al bijna 20 jaar professioneel zanger-gitarist en performer ben. Tijdens mijn optredens maak ik veel contact met mijn publiek, met grapjes of kleine conversaties. Ik vind het geweldig om met mijn uitvoering een fijne ontspannen sfeer te creëren en mensen te zien praten, lachen, dansen en genieten.

Naast muzikant ben ik ook licht- en geluidstechnicus en verzorg regelmatig het licht en geluid bij optredens van anderen. Niet alleen voor muziekconcerten maar ook voor theatervoorstellingen en voor sprekers.